Passa al contingut principal

El meu esport alternatiu




En el meu cas no he escollit un esport alternatiu, ja que l’esport que he triat ha sigut la pilota valenciana.

Les raons per les quals he escollit la pilota valenciana han sigut les següents:

La pilota valenciana és una de les senyes d’identitat de tots els valencians, ja que dins de la Comunitat Valenciana és un esport que es practica des de fa segles dins del nostre territori ja sigui en diferents variants com raspall, escala i corda, etc.

Treballar la pilota valenciana en l’aula és molt important, ja que podem treballar la comunicació entre les persones que componen l’equip. També treballem habilitats bàsiques i més específiques de la pilota valenciana com pot ser per exemple alçar la pilota del sòl en el raspall. En aquest joc també podem treballar el respecte pels rivals i pel joc, ja que com sabem, la pilota valenciana és coneguda com un esport de cavallers, es a dir, quan un jugador tocava dos vegades la pilota, ell mateixa deia que l’havia tocada dos vegades, per a donar-li el punt a l’altre equip. 

Infografia 

Comentaris

  1. Hola Pablo, has empezado super bien la entrada y me ha gustado y me parece muy interesante el motivo por el que te has quedado con la pelota valenciana. Estoy de acuerdo y veo clave resaltar el valor de la honestidad que que se promueve en este deporte y remarcas al final de redacción. Una lástima que se me ha quedado un poco corto y con ganas de saber más. La redacción es buena y pones alguna foto como recurso, pero se me ha quedado un poco escaso, la nota creo que es un 8.

    ResponElimina
  2. Buenas Pablo,

    La verdad es que me parece interesante que hayas escogido este deporte, está muy bien explicado aunque sí que es verdad que se queda un tanto breve.

    Por lo que respecta a la infografía creo que es una lástima que haya tanta diversidad en la redacción por lo que respecta a letra, color y tamaño que ofrece una sensación bastante pobre.

    Por todo esto considero que la nota debe ser un 7.

    ResponElimina
  3. Hola Pablo,

    Té sentit que elegeixes la pilota com a esport alternatiu pel que ja hem llegit en entrades anteriors, denota sentiment i molt respecte per la tradició de pilotari. Tot i això, l'entrada es massa breu, encara que imagine que per a tu seria repetitiu explicar-te i parlar de la tradició al teu poble i comarca, aleshores no passa res.

    La infografia crec que està bé, simple i acolorida per a arribar més fàcil a l'alumnat.

    9/10.

    ResponElimina
  4. ¡Hola Pablo! La justificación de la elección de este deporte me ha parecido muy interesante. La redacción del escrito es clara y atractiva. En cuanto a la infografía, me parece que detalla a la perfección las bases de la pelota valenciana y está bien organizada. Por último, cabe destacar que no hay faltas de ortografía. Mi puntuación es un 9.

    ResponElimina
  5. En definitiva, el blog es atractivo y original. No hay faltas de ortografía y las ideas expresadas en las diferentes reflexiones están bien organizadas y siguen un orden lógico con coherencia y cohesión. Por último, cabe destacar que emplea diferentes recursos TIC como vídeos, hiperenlaces, imágenes, etc. ¡Buen trabajo!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Trinquet upv

  El passat 29 de octubre, el grup blanc va poder assistir al trinquet que té la Politècnica. El trinquet em va semblar molt bonic ja que es un lloc, el qual em transmetia una espècie de tranquil·litat. La primera impressió que vaig tindre quan vaig entrar va ser que era un lloc que pareixia més gran que quan ho veia des de la tele. Per a mi el trinquet no em sembla ninguna novetat, ja que com vaig dir en la activitat 2, en el meu poble, Rafelcofer, tenim un trinquet, encara que no s’utilitza, no se me fa estrany que hi hagen per diferents parts, ja que al poble del costat, el qual es Bellreguard, tenen un dels trinquets més visitats de tota la Safor. Si ens centrem en la sessió, per a mi va ser avorrida, pel simple fet que jo no podia jugar, degut a una operació on tenia que estar en repòs durant 2 setmanes. Quan dic que va ser avorrida es deu a que jo veia a tots els meus companys jugant a la pilota, mentre jo estava fent sopa de lletres sobre pilota. El que m’haguera agradat fer h

Avaluació

En aquesta assignatura la podem diferenciar en dos apartats la teòrica y la pràctica. A nivell teòric ha sigut per a mi una assignatura molt pobra, ja que des de el meu punt de vista no hem res teòric que haja sigut interessant per a la nostra formació. No obstant això, supose que és degut a la situació actual que estem vivint, on han tingut que dividir els grups i reduir el temari. Si ens centrem en la pràctica podem veure que la pràctica ha sigut molt entretinguda i lúdica, ja que hem pogut practicar la pilota valenciana, l’esgrima, rugby, entre altres més coses.   Els mestres han estat bé, ja que ens han intentat fer les classes més entretingudes, no obstant això considere que deurien de haver fet una sessió tutoritzada per a dir-nos com hem de realitzar el treball de la UD de manera correcta, ja que tenim tantes assignatures i cadascuna ens diu una cosa diferent.   Els treball amb els companys durant les classes pràctiques com el treball per grups de treball ha sigut agrada